Uusi Quulumisia-blogi starttaa Terapiatalo Quun uuden vuoden 2020

Tervetuloa seuraamaan Terapiatalo Quun blogia! Tässä uudessa Quulumisia-blogissa kirjoitamme ajankohtaisista terapeuttiseen työskentelyyn sekä seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin liittyvistä aiheista.

Nyt puhutaan sukupuolesta!

Terapiatalo Quussa työskentelevät psykologit nostavat blogissa esiin teemoja, joita he ovat kohdanneet työskennellessään sukupuoleltaan moninaisten ihmisten kanssa. Lisäksi blogissa pohditaan niin psykologiatieteen kuin sukupuolentutkimuksen ajankohtaisia kysymyksiä. Nostamme myös esiin terapiatyössämme hyödylliseksi koettuja keinoja ja harjoituksia, joiden avulla voit pohtia omia kokemuksiasi hyvinvointiisi, sukupuoleesi ja seksuaalisuuteesi liittyen.

Kevään aikana pääset lukemaan muun muassa näistä teemoista

Mistä sinä haluaisit lukea blogistamme?

Ehdota meille aiheita ja teemoja tai heitä meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä Facebook-postauksessamme tai yksityisviestinä, niin pyrimme vastaamaan niihin blogikirjoituksissamme.

Ensimmäinen blogiteksti julkaistaan ensi viikolla. Stay tuned!

Onnea ja sateenkaaren värejä uuteen vuoteen 2020!

Toivottavat Terapiatalo Quun psykologit

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
admin

admin

On Key

Related Posts

Valoisaa kesän aikaa!

Terapiatalo Quun lomakausi on alkamassa. Terapeuttimme lomailevat hieman eri aikoihin. Tiedon oman työntekijäsi loma-ajasta saat suoraan häneltä itseltään. Asiakaspalvelun sähköposti vastaa viesteihin heinäkuun aikana hieman

Terapiatalo Quun uudet nettisivut julki!

Tervetuloa tutustumaan Terapiatalo Quun uusiin nettisivuihin! Löydät sivuilta tietoa yrityksestämme, palveluistamme ja terapeuteistamme. Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Kuka tätä laivaa ohjaa?

”Auh! Mistä toikin tohon tuli?!” huudahdan kun lyön varpaani kipeästi pöydänjalkaan, joka jostain vaan hyppäsi varpaani eteen. Ehkä tuttu tilanne monelle. Joskus on sellainen olo,