Uusi Quulumisia-blogi starttaa Terapiatalo Quun uuden vuoden 2020

Tervetuloa seuraamaan Terapiatalo Quun blogia! Tässä uudessa Quulumisia-blogissa kirjoitamme ajankohtaisista terapeuttiseen työskentelyyn sekä seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin liittyvistä aiheista.

Nyt puhutaan sukupuolesta!

Terapiatalo Quussa työskentelevät psykologit nostavat blogissa esiin teemoja, joita he ovat kohdanneet työskennellessään sukupuoleltaan moninaisten ihmisten kanssa. Lisäksi blogissa pohditaan niin psykologiatieteen kuin sukupuolentutkimuksen ajankohtaisia kysymyksiä. Nostamme myös esiin terapiatyössämme hyödylliseksi koettuja keinoja ja harjoituksia, joiden avulla voit pohtia omia kokemuksiasi hyvinvointiisi, sukupuoleesi ja seksuaalisuuteesi liittyen.

Kevään aikana pääset lukemaan muun muassa näistä teemoista

Mistä sinä haluaisit lukea blogistamme?

Ehdota meille aiheita ja teemoja tai heitä meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä Facebook-postauksessamme tai yksityisviestinä, niin pyrimme vastaamaan niihin blogikirjoituksissamme.

Ensimmäinen blogiteksti julkaistaan ensi viikolla. Stay tuned!

Onnea ja sateenkaaren värejä uuteen vuoteen 2020!

Toivottavat Terapiatalo Quun psykologit

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
admin

admin

On Key

Related Posts

Tule meille työkaveriksi Terapiatalo Quuhun! 

  Oletko kliinisellä työkokemuksella varustettu seksuaalisuuden, sukupuolen ja suhteiden moninaisuuden kysymyksiin perehtynyt sote-ammattilainen? Kaipaatko uusia mahdollisuuksia päästä kehittämään osaamistasi ja rakentamaan terveydenhuollon palveluita yhä enemmän

Tiedote Kanta-palvelujen käyttöönotosta

Terapiatalo Quu Oy:ssa otetaan vaiheittain käyttöön lakisääteinen valtakunnallinen Kanta- palvelu 17.5.2022 alkaen. Käyttöönoton jälkeen käyntitietosi tallentuvat Kanta-järjestelmään. Ennen tätä käyt kuitenkin oman terapeuttisi kanssa liittymisen

Tiedote Terapiatalo Quun palvelumaksuista

Terapiatalo Quun palvelumaksut 1.2.2022 alkaen   Terapiatalo Quu laskuttaa palvelut kerran kuukaudessa aina kuun ensimmäisellä viikolla. Laskutuksen yhteydessä lisäämme 1.2.2022 jälkeen laskulle toimistomaksun 6 euroa/lasku.