Töihin Terapiatalo Quuhun?

13.03.2019

Hei uusista työmahdollisuuksista kiinnostunut psykologi!

Oletko kliinisellä työkokemuksella varustettu seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin perehtynyt ammattilainen? Etsimme joukkoomme psykologia, jolta taipuu niin sensitiivinen kohtaaminen ja terapeuttinen työskentely asiakkaiden kanssa kuin luova ja määrätietoinen palvelujen kehittäminen meidän kanssamme.

Terapiatalo Quu on hiljattain perustettu psykologivetoinen seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden teemoihin perehtynyt yritys. Tuotamme psykologipalveluita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, identiteettiään pohtiville sekä heidän läheisilleen. Teemme yhteistyötä mm. HUSin kanssa.

Ja työtähän meillä riittää! Tämän vuoksi haemme nyt kumppaniksemme psykologi-ammatinharjoittajaa. Työtä olisi aluksi kevään ja alkukesän aikana noin 1-2 päivää viikossa. Jatkossa mahdollisesti enemmänkin. Ensisijaisesti etsimme sopivaa, arvoihimme ja innostuneeseen yrittäjäpöhinäämme sopivaa tyyppiä. Sopivan henkilön osuessa kohdalle olemme joustavia sovittamaan tilanteitamme yhteen. Yhteistyömme edellyttää toimimista ammatinharjoittajana. Jos et vielä yrittäjäksi ole ryhtynyt, niin tarjoamme mielellämme sparrausta ja apua käytännön asioiden käynnistämiseksi! Katsomme eduksi mahdollisuuden työskennellä englannin ja ruotsin kielillä.

Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen voit lähettää osoitteeseen: laura.blomqvist@terapiataloquu.fi