Maarit Grönroos

Maarit Grönroos
psykologi, PsM, seksuaaliterapeutti
integratiivinen psykoterapeutti (valmistuminen 2021)
p. 045 7877 9553
sähköposti: maarit.gronroos@terapiataloquu.fi


Työskentelykielet: suomi ja englanti


Minun sanotaan olevan avarakatseinen ihminen, jolle tuntuu helpottavalta kertoa kipeitäkin asioita. Minulle on tärkeää olla läsnä asiakasta varten ja kuunnella hänen kokemustaan. Työni ydinajatuksena on tukea asiakasta siten, että hän saisi elää omannäköistään hyvää elämää.

Seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus on minulle tuttua sekä erilaisista työtehtävistä kuin myös oman elämäni ympyröistä. Olen työskennellyt koulupsykologina lasten parissa ja psykiatrialla nuorten sekä aikuisten parissa. Perustyöni lisäksi olen toiminut mm. Setan kouluttajana ja Psykologiliiton seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden työryhmässä. Järjestösektorilla olen toiminut mm. polyamorian ja moninaisen seksuaalisuuden, kuten esim. bdsm:n tutuksi tekemisen parissa. Osaamistani olen vahvistanut seksuaaliterapeuttikoulutuksella sekä ajankohtaisesti psykoterapeuttikoulutuksella.

Tullessasi vastaanotolleni hakemaan tukea, voit tulla aina paikalle kokonaisena ihmisenä, jättämättä mitään oven ulkopuolelle. Oikeus olla vapaasti oma itsensä on minulle tärkeä arvo, ja siihen vapauteen pyrin asiakkaitani tukemaan. Työskentelytapani on integratiivinen, eli pyrin yhdistelemään joustavasti eri terapiasuuntausten elementtejä kunkin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Maarit on miellyttävä, asiallinen, osaava, huumorintajuinen ja luottamusta herättävä terapeutti.

Maarit on todella helposti lähestyttävä ja lämmin. Keskustelu eteni luontevasti ja hän osasi auttaa omien tunteiden käsittelyssä.