Osaajaksi joukkoomme?

Tule töihin Terapiatalo Quuhun!


Oletko kliinisellä työkokemuksella varustettu seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin perehtynyt ammattilainen? Kaipaatko uusia mahdollisuuksia päästä kehittämään osaamistasi ja rakentamaan terveydenhuollon palveluita yhä enemmän moninaisuutta huomioivaksi?


Etsimme joukkoomme sensitiivisen työskentelyotteen omaavaa ammattilaista, joka syttyy yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksistä. 


Keitä olemme ja mitä teemme?

Terapiatalo Quu on helsinkiläinen psykologivetoinen seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden teemoihin perehtynyt terapiatalo. Tuotamme psykologi- ja terapiapalveluita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, identiteettiään pohtiville sekä heidän läheisilleen. Teemme yhteistyötä mm. HUSin kanssa. Terapiatalo Quu on tunnettu turvallisena tilana ja paikkana, jossa jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan. Tämä on pohja kaikelle tekemällemme työlle. Lisää tietoa Terapiatalo Quusta ja meistä löydät täältä

Mitä odotamme sinulta tulevana työntekijänämme?

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme sekä psykoterapeutteja että psykologeja työskentelemään kanssamme joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Terapiatalo Quussa työskentelevältä psykologilta odotamme osaamista seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksissä, jonkinlaista lyhytterapiakoulutusta sekä kokemusta kliinisestä asiakastyöstä. Tulevan uuden psykologimme tehtäväalueisiin kuuluu mm. transsensitiivisten lyhytterapioiden toteuttaminen. Psykoterapeuteilta taas odotamme valmiutta työskennellä pidemmissä (myös Kelan tukemissa) terapiaprosesseissa huomioiden SSM-sensitiivisen työotteen.

Ensisijaisesti etsimme arvoihimme, lämminhenkiseen ja turvalliseen työyhteisöömme sopivia tyyppejä, jotka innostuvat yhteistyöstä ja halusta kehittää uutta. Sopivan henkilön osuessa kohdalle olemme joustavia sovittamaan tilanteitamme yhteen.


Mitä tarjoamme?


  • Mahtavan yhdessä tekemiseen keskittyvän ja kannustavan työyhteisön, jossa jokaisella on tilaa olla omana itsenään ja tehdä työtään oman ammattitaitonsa kautta

  • Viihtyisät Helsingin keskustassa sijaitsevat vastaanottotilat

  • Asiakastietojärjestelmän ja laskutuspalvelut

  • Väylät markkinoinnin ja oman henkilöbrändin kehittämiseen

  • Säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista


Yhteistyömme edellyttää toimimista ammatinharjoittajana. Jos et vielä yrittäjäksi ole ryhtynyt, niin tarjoamme mielellämme sparrausta ja apua käytännön asioiden käynnistämiseksi!


Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia: laura.blomqvist@terapiataloquu.fi

Tai lähetä vapaamuotoinen hakemus allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä vapaamuotoinen hakemus tästä

Otamme sinuun yhteyttä!