Osaajaksi joukkoomme?

Tule terapeutiksi Quuhun!


Oletko kliinisellä työkokemuksella varustettu seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin perehtynyt ammattilainen? Kaipaatko uusia mahdollisuuksia päästä kehittämään osaamistasi ja rakentamaan terveydenhuollon palveluita yhä enemmän moninaisuutta huomioivaksi?


Etsimme joukkoomme sensitiivisen työskentelyotteen omaavaa ammattilaista, joka syttyy yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksistä. Hakemamme henkilö on joko psykoterapeutti tai psykoterapeuttikoulutuksessa.


Terapiatalo Quu on helsinkiläinen psykologivetoinen seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden teemoihin perehtynyt terapiatalo. Tuotamme psykologi- ja terapiapalveluita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, identiteettiään pohtiville sekä heidän läheisilleen. Teemme yhteistyötä mm. HUSin kanssa. Terapiatalo Quu on tunnettu turvallisena tilana ja paikkana, jossa jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan. Tämä on pohja kaikelle tekemällemme työlle. Lisää tietoa Terapiatalo Quusta ja meistä löydät täältä

Haemme nyt uutta ammatinharjoittajaa työskentelemään kanssamme joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Ensisijaisesti etsimme arvoihimme, lämminhenkiseen ja turvalliseen työyhteisöömme sopivaa tyyppiä, joka innostuu yhteistyöstä ja halusta kehittää uutta. Sopivan henkilön osuessa kohdalle olemme joustavia sovittamaan tilanteitamme yhteen.


Mitä tarjoamme?


  • Mahtavan yhdessä tekemiseen keskittyvän ja kannustavan työyhteisön, jossa jokaisella on tilaa olla omana itsenään ja tehdä työtään oman ammattitaitonsa kautta

  • Viihtyisät Helsingin keskustassa sijaitsevat vastaanottotilat, jonne muutamme marraskuun aikana

  • Asiakastietojärjestelmän ja laskutuspalvelut

  • Väylät markkinoinnin ja oman henkilöbrändin kehittämiseen

  • Säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista


Yhteistyömme edellyttää toimimista ammatinharjoittajana. Jos et vielä yrittäjäksi ole ryhtynyt, niin tarjoamme mielellämme sparrausta ja apua käytännön asioiden käynnistämiseksi!


Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia: laura.blomqvist@terapiataloquu.fi

Tai lähetä vapaamuotoinen hakemus allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä vapaamuotoinen hakemus tästä

Otamme sinuun yhteyttä!