Seksuaaliterapia


Onko elämässäsi, suhteissasi tai minuudessasi tapahtunut muutoksia, jotka ovat vaikuttaneet seksuaalisuuteesi? Tai tuntuuko muuten vain siltä, että nyt olisi sopiva hetki pysähtyä seksuaalisuuden kysymysten äärelle? Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan näistä teemoista seksuaaliterapeuttimme kanssa.


Seksuaalisuus on suurelle osalle ihmisistä merkittävä osa elämää ja omaa minuutta. Seksuaalisuuden alueella voi olla haavoittuneita osia, jotka kaipaavat hoivaa, tuntemattomia alueita, jotka kaipaavat löytöretkeilyä tai voimavara-alueita, jotka kaipaavat vain vähän bensaa täyteen liekkiin roihahtaakseen. Seksuaaliterapeutti on henkilö, jonka luokse voit tulla keskustelemaan näistä kaikista.


Mitä seksuaaliterapia on?

Seksuaaliterapiassa käsitellään asiakkaan itsensä esille tuomia teemoja. Aiheena voi olla esimerkiksi halu ja sen kaipuu, nautinto, aistillisuus, seksitavat, itseilmaisu, häpeä, fetissit, porno, kiihottuminen, traumat, kehosuhde, sukupuoli-identiteetti, seksuaalisuuden muutos transprosessin aikana, seksityö, sadomasokismi ja bdsm, erilaiset suhdemuodot, sinkkuus, seksuaalinen suuntautuminen, uskottomuus, epävarmuus, riippuvuudet ja pakkomielteet, aseksuaalisuus, orgasmit ja laukeaminen, sairastumisen vaikutukset seksuaalisuuteen, fantasiat, salaisuudet ja niin edelleen. Seksuaaliterapeutin luona voit jutella niistäkin mieltymyksistäsi tai kokemuksistasi, joista ei ole ollut mahdollista puhua aiemmin.


Seksuaaliterapiassa työskennellään keskustellen, minkä lisäksi on mahdollista miettiä juuri sinulle sopivia kotitehtäviä, jotta teema eläisi myös arjessasi. Työskentelymme voi olla toiveesi mukaisesti muutamista tapaamisista aina pidempiin terapiaprosesseihin. Olet tervetullut seksuaaliterapiaan yksin tai kumppanisi/kumppaniesi kanssa.


Hinnasto


Tapaaminen

45 min

90 €

Tutustumiskäynti

45 min

70 €

Ota yhteyttä!

Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.