Tukea läheiselle

Kun läheisesi pohtii omaa identiteettiään

Kaipaatko tukea läheisesi vähemmistöidentiteetin ymmärtämiseen ja kohtaamiseen? Pohtiiko joku lähipiirissäsi omaan sukupuoleen tai seksuaali-identiteettiin liittyviä kysymyksiä? Onko läheissuhteessasi tapahtumassa muutoksia?

Tapaamisilla voimme jäsentää tilannettasi ja kokemuksiasi yhdessä. Kohtaamme ja tarkastelemme turvallisessa ympäristössä ajatuksiasi ja tunteitasi. Kaikenlaiset ajatukset ja tunteet ovat tapaamisilla sallittuja ja tulevat kohdatuiksi.

Yhteisen jäsentelyn kautta pyrimme lisäämään tietoa ja ymmärrystä ehkä vieraaksikin koetussa tilanteessa. Mietimme, miten löytäisit ja muodostaisit yhä paremman yhteyden läheisesi kanssa arvostaen ja kuunnellen sekä omia että toisen tarpeita.


Kun lähisuhteesi tai perheesi on kriisissä

Erilaiset kriisit ihmisuhteissa voivat kohdata ketä tahansa identiteetistä riippumatta, eikä niillä välttämättä ole mitään tekemistä vähemmistöidentiteetin kanssa. Palvelussamme erilaiset seksuaalisuuden, sukupuolten ja ihmissuhteiden, perhe-, pari- sekä monisuhteiden muodot ja ongelmat tulevat tasavertaisina kohdatuiksi. Meiltä saat tukea vanhemmuuteen sekä erilaisiin pari-, moni- ja läheissuhteisiin liittyen. 

Kun kaipaat tukea läheisesi tilanteeseen tai ihmissuhteisiisi liittyen, tarjoamme tukea yhdestä konsulaatiokäynnistä useamman tapaamiskerran jaksoon, tilanteen ja tarpeen mukaan räätälöiden.


Hinnasto

Tapaaminen

45 min

90 €

Tutustumiskäynti

45 min

70 €

Ota yhteyttä!

Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.