Tiedote Terapiatalo Quun palvelumaksuista

Terapiatalo Quun palvelumaksut 1.2.2022 alkaen

 

Terapiatalo Quu laskuttaa palvelut kerran kuukaudessa aina kuun ensimmäisellä viikolla. Laskutuksen yhteydessä lisäämme 1.2.2022 jälkeen laskulle toimistomaksun 6 euroa/lasku.

Lisäksi jos asiakas saa Kelalta kuntoutuspsykoterapiapäätöksen Terapiatalo Quu tekee automaattisesti Kela-suorakorvauksen asiakkaan puolesta. Tällöin asiakkaalle jää maksettavaksi vain omavastuuosuus. Tällöin laskulle lisätään kuntoutuskorvauksen käsittelymaksu 10 euroa/lasku. Voimme laskea sinulle Kela-korvauksen vasta kun Kela-päätöksesi on saapunut terapeutillesi ja hän on luonut sinulle Kelan hoitojakson.

Huomioithan, että voit hakea korvauksen myös itse Kelalta suoraan. Näin ollen veloitamme käynnin täysimääräisenä ja voit hakea Kelalta korvauksen, kun olet maksanut laskun kokonaisuudessaan. Kela maksaa korvauksen sinulle noin kuukauden viiveellä. Jos haluat hakea Kela-korvauksia itse, ilmoitathan tästä aina terapeutillesi ennen terapian alkua.

Terapiatalo Quun laskutus tapahtuu jatkossakin sähköpostitse. Asiakkaan pyynnöstä voimme lähettää paperisen laskun, josta veloitamme 6 euron postituslisän.

Mahdollisissa kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu @terapiataloquu.fi

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
admin

admin

On Key

Related Posts

Tule meille työkaveriksi Terapiatalo Quuhun! 

  Oletko kliinisellä työkokemuksella varustettu seksuaalisuuden, sukupuolen ja suhteiden moninaisuuden kysymyksiin perehtynyt sote-ammattilainen? Kaipaatko uusia mahdollisuuksia päästä kehittämään osaamistasi ja rakentamaan terveydenhuollon palveluita yhä enemmän

Tiedote Kanta-palvelujen käyttöönotosta

Terapiatalo Quu Oy:ssa otetaan vaiheittain käyttöön lakisääteinen valtakunnallinen Kanta- palvelu 17.5.2022 alkaen. Käyttöönoton jälkeen käyntitietosi tallentuvat Kanta-järjestelmään. Ennen tätä käyt kuitenkin oman terapeuttisi kanssa liittymisen

Valoisaa kesän aikaa!

Terapiatalo Quun lomakausi on alkamassa. Terapeuttimme lomailevat hieman eri aikoihin. Tiedon oman työntekijäsi loma-ajasta saat suoraan häneltä itseltään. Asiakaspalvelun sähköposti vastaa viesteihin heinäkuun aikana hieman