Tule meille työkaveriksi Terapiatalo Quuhun! 

 

Oletko kliinisellä työkokemuksella varustettu seksuaalisuuden, sukupuolen ja suhteiden moninaisuuden kysymyksiin perehtynyt sote-ammattilainen? Kaipaatko uusia mahdollisuuksia päästä kehittämään osaamistasi ja rakentamaan terveydenhuollon palveluita yhä enemmän moninaisuutta huomioiviksi?

Etsimme joukkoomme sensitiivisen työskentelyotteen omaavaa ammattilaista, joka syttyy yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksistä.

 

Keitä olemme ja mitä teemme?

Terapiatalo Quu on helsinkiläinen psykologivetoinen seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden teemoihin perehtynyt terapiatalo. Tuotamme psykologi- ja terapiapalveluita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, identiteettiään pohtiville sekä heidän läheisilleen. Kohtaamme sensitiivisesti myös erilaisia perhe- ja suhdemuotoja.  Teemme yhteistyötä mm. HUSin kanssa. Terapiatalo Quu on tunnettu turvallisena tilana ja paikkana, jossa jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan. Tämä on pohja sekä meille työyhteisönä että kaikelle toiminnallemme.

 

Mitä odotamme sinulta tulevana työntekijänämme?

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme erityisesti psykoterapiakoulutuksessa olevia ja/tai seksuaaliterapeuttista osaamista omaavia ammattilaisia työskentelemään kanssamme joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Terapiatalo Quussa työskentelevältä odotamme osaamista seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kysymyksissä sekä kokemusta kliinisestä terapeuttisesta asiakastyöstä. Tulevan uuden työkaverimme tehtäväalueisiin kuuluu mm. transsensitiivisten lyhytterapioiden toteuttaminen. Psykoterapeuteilta taas odotamme valmiutta työskennellä pidemmissä (myös Kelan tukemissa) terapiaprosesseissa huomioiden SSSM-sensitiivisen työotteen.

Ensisijaisesti etsimme arvoihimme, lämminhenkiseen ja turvalliseen työyhteisöömme sopivia tyyppejä, jotka innostuvat yhteistyöstä ja halusta kehittää uutta. Sopivan henkilön osuessa kohdalle olemme joustavia sovittamaan tilanteitamme yhteen.

 

Mitä tarjoamme?

  • Mahtavan yhdessä tekemiseen keskittyvän, tukevan ja kannustavan työyhteisön, jossa jokaisella on tilaa olla omana itsenään ja tehdä työtään oman ammattitaitonsa kautta
  • Viihtyisät Helsingin keskustassa sijaitsevat vastaanottotilat
  • Asiakastietojärjestelmän ja laskutuspalvelut
  • Väylät markkinoinnin ja oman henkilöbrändin kehittämiseen
  • Säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista

 

Yhteistyömme edellyttää toimimista ammatinharjoittajana. Jos et vielä yrittäjäksi ole ryhtynyt, niin tarjoamme mielellämme sparrausta ja apua käytännön asioiden käynnistämiseksi!

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: outi.olakivi@terapiataloquu.fi

Kysymyksiä? Kurkkaa meidän nettisivut: https://www.terapiataloquu.fi/ tai laita sähköpostia!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
admin

admin

On Key

Related Posts

Tiedote Kanta-palvelujen käyttöönotosta

Terapiatalo Quu Oy:ssa otetaan vaiheittain käyttöön lakisääteinen valtakunnallinen Kanta- palvelu 17.5.2022 alkaen. Käyttöönoton jälkeen käyntitietosi tallentuvat Kanta-järjestelmään. Ennen tätä käyt kuitenkin oman terapeuttisi kanssa liittymisen

Tiedote Terapiatalo Quun palvelumaksuista

Terapiatalo Quun palvelumaksut 1.2.2022 alkaen   Terapiatalo Quu laskuttaa palvelut kerran kuukaudessa aina kuun ensimmäisellä viikolla. Laskutuksen yhteydessä lisäämme 1.2.2022 jälkeen laskulle toimistomaksun 6 euroa/lasku.

Valoisaa kesän aikaa!

Terapiatalo Quun lomakausi on alkamassa. Terapeuttimme lomailevat hieman eri aikoihin. Tiedon oman työntekijäsi loma-ajasta saat suoraan häneltä itseltään. Asiakaspalvelun sähköposti vastaa viesteihin heinäkuun aikana hieman