Opetus ja ohjaus osuuskunta ja Terapiatalo Quu järjestävät yhteistyössä moninaisuutta käsittelevän koulutuksen opettajille

Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden kohtaaminen opettajan työssä, 3 op

Mitä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudella tarkoitetaan? Miksi moninaisuuteen liittyvät kysymykset ovat tärkeitä huomioida koulussa? Miten moninaisuutta voi huomioida opetuksessa ja muissa tilanteissa? Miten vahvistetaan turvallisuuden tunnetta koulussa?

Koulutuksessa haetaan vastauksia näihin kysymyksiin asiantuntijaluentojen, harjoitusten ja omien kehittämistehtävien avulla.

Koulutus on maksutonta Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstökoulutusta.

 

Lähiopetuksen aikataulu

Koulutus sisältää 3 lähiopetuspäivää, joihin liittyy 3 kehittämistehtävää. Tehtävistä käydään myös verkkokeskustelua Moodle-alustalla. Kaikki tehtävät on suoritettava tammikuun 2022 loppuun mennessä todistuksen saamiseksi.

 

Lähiopetuspäivät
ma 11.10.2021, to 18.11.2021 ja pe 14.1.2022, aina klo 16.30–19.30.
(2. koulutusryhmä pe 8.4.2022, to 5.5.2022 ja pe 19.8.2022, ilmoittautuminen tähän avautuu tammikuussa 2022)

HUOM! Korona-tilanteen vaatiessa koulutus siirretään kokonaan verkkoon!

 

Koulutuspaikka:

Koulutuspaikka on Helsingin keskustassa ja se ilmoitetaan myöhemmin, mikäli lähiopetusta järjestetään.

 

Kouluttajat

Terapiatalo Quu, www.terapiataloquu.fi

Laura Blomqvist, psykologi (PsM) ja psykoterapeutti (valmistuminen 2021)

Mari Korpela, psykologi (PsM) ja psykoterapeutti (valmistuminen 2023)

 

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakea perusopetuksen, lukion ja ammatillisen koulutuksen opettajat sekä oppilashuollon henkilökunta. Hakuaika päättyy 19.9. Hakulomakkeelle pääset tästä linkistä: https://forms.gle/RXqnrRHSBCMtT4CJ8

Koulutukseen valituille ilmoitetaan hakuajan päätyttyä.

 

Lisätietoja:
Johanna Heimonen, johanna.heimonen@outlook.com puh. 044 23 85 827
Sisällön osalta myös Laura Blomqvist, laura.blomqvist@terapiataloquu.fi , puh. 044 238 3741

 

Osallistujien kommentteja aiemmista koulutuksista:

”Uutta tietoa, jätti paljon miettimään asioita, motivoi pohdiskelemaan lisää.”

”Koulutus jäi hyvin vahvasti mieleen ja pidin siitä kovasti. Taitavasti rakennettu, ja sisältö erittäin tärkeää. Puhujat olivat oikein asiantuntevia ja sopivan lämpimiä. Kiitos!”

”Hyvä koulutus! Aihepiiri on tärkeää nostaa puheenaiheeksi sopivin väliajoin. Terminologia ja ehkä lainsäädäntökin sekä käytännöt varmastikin muuttuvat ajan myötä.”

”Parasta oli käytännönläheisyys, konkreettiset vinkit, selkeät materiaalit ja puhuttelevat esimerkit yhdistettynä tutkittuun tietoon.”

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
admin

admin

On Key

Related Posts

Tule meille työkaveriksi Terapiatalo Quuhun! 

  Oletko kliinisellä työkokemuksella varustettu seksuaalisuuden, sukupuolen ja suhteiden moninaisuuden kysymyksiin perehtynyt sote-ammattilainen? Kaipaatko uusia mahdollisuuksia päästä kehittämään osaamistasi ja rakentamaan terveydenhuollon palveluita yhä enemmän

Tiedote Kanta-palvelujen käyttöönotosta

Terapiatalo Quu Oy:ssa otetaan vaiheittain käyttöön lakisääteinen valtakunnallinen Kanta- palvelu 17.5.2022 alkaen. Käyttöönoton jälkeen käyntitietosi tallentuvat Kanta-järjestelmään. Ennen tätä käyt kuitenkin oman terapeuttisi kanssa liittymisen

Tiedote Terapiatalo Quun palvelumaksuista

Terapiatalo Quun palvelumaksut 1.2.2022 alkaen   Terapiatalo Quu laskuttaa palvelut kerran kuukaudessa aina kuun ensimmäisellä viikolla. Laskutuksen yhteydessä lisäämme 1.2.2022 jälkeen laskulle toimistomaksun 6 euroa/lasku.